Forever Pomesteen Power Afisare la marime maxima

Forever Pomesteen Power

Este un antioxidant foarte puternic, cu o importanţă vitală pentru sănătatea şi  starea noastră de bine. Are gust placut de fructe de padure si exotice. Fiind o sursa de vitamine A, C, E si fier.  Contine suc de zmeură, de mure, de afine; suc de pere şi extract din seminţe de struguri, plus suc de rodie,  suc de mangostan ("Regina fructelor").

Detalii

forever-pomesteen-power-art0598

Cantitatea dorita se alege la pasul final a comenzii!

26,40€


Daca mai cumperi de 3€ langa acest produs obtii reducere de 15%

Adaugă în coş

Specialiştii sunt unanim de acord că antioxidanţii au o importanţă vitală pentru sănătatea şi  starea noastră de bine. În prezent, disputa specialiştilor din domeniul nutriţiei se poartă pentru a desemna fructul cu cele mai puternice proprietăţi antioxidante, fructul cu cel mai ridicat conţinut de xantone sau fructul cu cea mai ridicată valoare CARO (Capacitatea de Absorbţie a Radicalilor liberi de Oxigen). Forever Pomesteen Power răspunde tuturor acestor exigenţe, fiind un amestec brevetat al celor mai valoroase fructe pentru categoriile mai sus menţionate: rodii, pere, mangostan, zmeură, mure, afine şi seminţe de struguri.

CARO (Capacitatea de Absorbţie a Radicalilor liberi de Oxigen) este indicatorul care  arată capacitatea unui antioxidant de a înlătura efectele negative ale radicalilor liberi, te protejeaza de cancer. Valoarea CARO a diferitelor fructe prezintă o marjă largă de variaţie chiar la testarea aceluiaşi fruct, efectuată la momente diferite după recoltare. Este foarte important de ştiut că toate ingredientele din Forever Pomesteen Power se află în topul listei valorilor CARO, în special rodia şi mangostanul.

Sucul de rodie conţine mai mulţi polifenoli antioxidanţi decât vinul roşu, ceaiul verde, sucul de merişor sau de portocale. În plus, constituie o sursă importantă de vitamine A, C, E şi fier.

Mangostanul este un fruct cunoscut în Asia. Gustul său deosebit a determinat-o pe regina Victoria să îl declare fructul ei preferat, de atunci fiind denumit "Regina fructelor". Valoarea sa CARO este ridicată, fiind foarte bogat în xantone. Xantonele reprezintă o familie de compuşi naturali cu proprietăţi antioxidante deosebite, prezenţi în fructe.

 Suc de rodie, suc de pere, suc de mangostan (Garcinia mangostana  L.), suc de zmeură, suc de mure, suc de afine şi extract din seminţe de struguri.

ALTE INGREDIENTE:

Sorbat de potasiu şi benzoat de sodiu (pentru menţinerea aromei).

CONŢINUT: 473 ml

ADMINISTARE:

30 ml zilnic sau după dorinţă, preferabil înainte de masă.

Contactaţi-ne

ID-ul distribuitorului Forever Living (NC/FBO): 400-000-061-038

Suntem disponibili intre 9:00-18:00

Telefon:0745-501754

Trimite eMail
Aloe Vera Gel
gym management slabire, bod building fitness