Categorii

Buletin de știri

Penru persoanele care aleg sa completeze un simplu formular online de inscriere GRATUITA, beneficieaza de o reducere permananta (pe viata) de 15%

Acceseaza aici Formularul de Inscriere GRATUITA.

Pentru consumatorii fideli, aceasta reducere poate deveni si 36% plus bonusuri personale primite de la Forever Living. Pentru mai multe informatii legat de reduceri si posibilitatea de dezvoltare a unor afaceri personale, contactati-ne si va oferim informatii si materiale informative.

Reducerea de 15% la produse Aloe Vera Forever Living se acorda si la la primul cos de cumparaturi pe care le efectuati si va fi valabil pe viata, daca cumparati produse Forever Living din sase in  sase luni. Orice comanda plasata se considera activitate. Sase luni de inactivitate necesita recompletarea formularului de inscriere GRATUIT.

Atentie la adresa de email sa fie valida. 

Pentru a valida adresa de eamil trebuie sa faceti click pe linkul de confirmare din emai-lul primit de la Comenzi Forever.

Dupa inregistrare trebuie sa achitati cosul de cumparaturi care contine deja reducerea de 15% si nu ramane altceva decat sa va bucurati de sanatate si de viata. 

Formular Inscriere Forever Living