Categorii

Buletin de știri

25th edition for women Afisare la marime maxima

25th edition for women

Lasa te fermecat de parfumul 25th Edition for Women, iti daruieste feminitate, miresme ale trandafirului, lemnului de cirese, iasomin, crin alb, cactus si frezie galbena.

Detalii

208

Cantitatea dorita se alege la pasul final a comenzii!

47,54€

Achititionand acest produs obtineti reducere de 15%

Lasa-te fermecat de aromele proaspete si ispititoare ale parfumurilor 25th Edition for Men Cologne si 25th Edition for Women Eau de Parfum. Create special pentru Forever Living de doi dintre cei mai renumiti parfumeuri francezi aceste esente deosebite ofera veritabila placere a unui subtil elixir.

25th Edition for Women, o combinatie proaspata si delicata, un buchet floral alb, ce emana din petalele sale diafane caldura si feminitate alaturi de esentele calde, lemnoase. Nota de varf a buchetului fascineaza prin mirosul seducator al florii de cactus si al imbietoarelor frezii galbene, punctat de accentul verde al frunzelor de iedera. Nota de mijloc este preluata de transparenta florilor albe printre care stralucesc acorduri de petale de trandafir, de iasomie, crin alb si magnolie. Nota finala puncteaza prin miresmele lemnului de cires, mosc si patchouli, invocand senzual feminitatea prin stralucirea scanteietoare a unui parfum floral.

INGREDIENTE:

Alcool denaturat, parfum, apă demineralizată.

volum net: 50 ml.

Contactaţi-ne

ID-ul distribuitorului Forever Living (NC/FBO): 400-000-061-038

Suntem disponibili intre 9:00-18:00

Telefon:0745-501754

Trimite eMail
Aloe Vera Gel
gym management slabire, bod building fitness