Categorii

Buletin de știri

Aloe Bath Gelee Afisare la marime maxima

Aloe Bath Gelee

Dorest un dus revigorant sau o baie relaxanta

Aloe Bath Gelee, gel de dus tot ce inseamna relaxare, curatenie, revigorare si prospetime!

Detalii

014

Cantitatea dorita se alege la pasul final a comenzii!

19,64€


Daca mai cumperi de 8.63€ langa acest produs obtii reducere de 15%

Un moment de relaxare la finele unei zile pline de activitati stresante? Nu uita Aloe Bath Gelée, ideal pentru un dus revigorant sau o baie relaxanta. Contine gel stabilizat de Aloe vera, certificat de Consiliului Stiintific International pentru Aloe si extracte vegetale recunoscute pentru calitatile calmante si relaxante, ce vor transforma baia sau dusul zilnic intr-un ritual al bunei dispozitii. Folosirea concomitenta a lufei ajuta la indepartarea celulelor moarte si asigura igiena, catifelarea si hidratarea pielii.

Aloe Bath Gelee inseamna relaxare, curatenie si prospetime!

INGREDIENTE

loe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apa demineralizata, lauril-sulfat de amoniu, lauretsulfat de amoniu, cocamidopropilbetaina, PEG-3 gliceril cocoat, extract din frunze si tulpina de iedera (Hedera helix), extract din flori de taula (Spiraea ulmaria), extract din frunze de clematita (Clematis vitalba), extract de otratel de apa (Fucus vesiculosus), extract de coada calului (Equisetum arvense), propilenglicol, glicerina, clorura de sodiu, acid ascorbic, DMDM-hidantoina, parfum, colorant galben FD&C nr.5, colorant albastru FD&C nr. 1.

ADMINISTRARE

Se aplica pe lufa sau pe burete si se maseaza usor pielea corpului cu miscari circulare ample. Dupa clatire, se va utiliza un prosop curat si moale pentru uscare perfecta.

Contactaţi-ne

ID-ul distribuitorului Forever Living (NC/FBO): 400-000-061-038

Suntem disponibili intre 9:00-18:00

Telefon:0745-501754

Trimite eMail
Aloe Vera Gel
gym management slabire, bod building fitness