Forever Bright Toothgel Afisare la marime maxima

Forever Bright Toothgel

 Ai paradontoza, sangereaza des gingiile dupa periaj?

Gelul stabilizat de Aloe vera si propolis cu proprietatile sale calmante asupra gingiilor si mucoasei bucale aflat in produsul  Forever Bright pasta de dinti, poate sa te ajute.

Albeste dintiile fara agenti de inalbire si mentine prospetimea respiratiei!

PENTRU TOATA FAMILIA!

 

Detalii

forever-bright-toothgel-art0010

Cantitatea dorita se alege la pasul final a comenzii!

8,27€


Daca mai cumperi de 18.11€ langa acest produs obtii reducere de 15%

Adaugă în coş

Aloe vera a fost dintotdeauna apreciata pentru calitatile si versatilitatea intrebuintarilor sale, incluzand aici si igiena cavitatii bucale. Dintii dumneavoastra vor fi mai stralucitori cu Forever Bright, una dintre cele mai bune paste de dinti disponibile pe piata.

Pasta de dinti Forever Bright contine numai ingrediente de cea mai buna calitate, fiind destinata atat adultilor cat si copiilor. De asemenea, poate fi folosita de vegetarieni, deoarece nu contine ingrediente de provenienta animala. Combinatia dintre gelul stabilizat de Aloe vera si propolis are proprietati calmante asupra gingiilor si mucoasei bucale, produsul putand fi aplicat si independent in cazul in care periajul este dureros. Aroma naturala de menta confera un gust placut si o senzatie de prospetime.

Dupa mai multi ani de colaborare cu centre universitare si clinice din domeniul stomatologiei, Forever Living a pus la punct formula optima pentru o curatare eficienta a cavitatii bucale. Rezultatul este o formula pe baza de Aloe ce mentine prospetimea respiratiei si albeste dantura fara a contine agenti abrazivi de inalbire.

Intreaga familie va aprecia aroma naturala de menta si senzatia de prospetime a cavitatii bucale.

INGREDIENTE

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), sorbitol, oxid de siliciu hidratat, glicerina, laurilsulfat de sodiu, carrageenan, aromatizanti, propolis, zaharina sodica, benzoat de sodiu, complex de clorofila-cupru.

masa neta: 130 g

Nota: Produsul nu contine fluoruri.

Se recomanda periaj dentar dupa fiecare masa, controale stomatologice regulate si evitarea consumarii alimentelor intre mese fara asigurarea unei igiene bucale corespunzatoare.

Contactaţi-ne

ID-ul distribuitorului Forever Living (NC/FBO): 400-000-061-038

Suntem disponibili intre 9:00-18:00

Telefon:0745-501754

Trimite eMail
Aloe Vera Gel
gym management slabire, bod building fitness