Aloe Propolis Creme Afisare la marime maxima

Aloe Propolis Creme

Aloe Propolis Creme este o combinatie a gelului stabilizat de Aloe vera cu propolis, pentru rani, ulcer varicos, arsuri.

O combinatie ideala cu Aloe first un dezinfectant, antiseptic si  hidratant excelent.  

Prin hidratare cutanata, confera catifelarea pielii.

Detalii

aloe-propolis-creme-art0027

Cantitatea dorita se alege la pasul final a comenzii!

21,36€


Daca mai cumperi de 7.2€ langa acest produs obtii reducere de 15%

Adaugă în coş

Cine altcineva decat FLP  ar fi putut realiza un produs atat de hidratant, atat de original, precum Aloe Propolis Creme?

Din imbinarea experientei conferite de pozitia de lider mondial in Aloe vera si produse apicole, a rezultat Aloe Propolis Creme, unul dintre cele mai cunoscute produse ale noastre de ingrijire a pielii.

Excelent produs hidratant si de refacere, Aloe Propolis Creme este o combinatie a gelului stabilizat de Aloe vera cu propolis si alte ingrediente recunoscute pentru contributia lor la mentinerea sanatatii pielii.

Musetelul, una dintre cele mai cunoscute plante utilizate la ingrijirea pielii, se afla, de asemenea, in acest produs. Vitaminele A si E, recunoscute pentru efectul de hidratare-refacere cutanata, completeaza formula.

Aloe Propolis Creme mentine sanatatea pielii, tonicitatea si textura sa adecvata!

INGREDIENTE

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), glicerilstearat, propilenglicol, alcool cetilic, PEG-100 stearat, lanolina, sorbitol, dietilhexiladipat, etilhexil stearat, etilhexil palmitat, alantoina, extract de propolis, lanolinalcool, dimeticon, tocoferol (vitamina E naturala), betacaroten (provitamina A), extract din flori de romanita (Anthemis nobilis), trietanolamina, acid ascorbic, EDTA disodic, diazolidiniluree, metilparaben, propilparaben, parfum.

continut: masa neta: 113 g

MOD DE UTILIZARE

A se folosi ori de cate ori este nevoie.

Contactaţi-ne

ID-ul distribuitorului Forever Living (NC/FBO): 400-000-061-038

Suntem disponibili intre 9:00-18:00

Telefon:0745-501754

Trimite eMail
Aloe Vera Gel
gym management slabire, bod building fitness