Categorii

Buletin de știri

Aloe Vera Gelly Afisare la marime maxima

Aloe Vera Gelly

Produsul Aloe Vera Gelly este folosit de hair-stylistii  pentru protectia scalpului inainte de vopsiri si ondulatii permanente.

Aloe Vera Gelly patrunde rapid in piele nelipsit la rani, ulcer varicos, arsuri.

O combinatie ideala cu Aloe first un dezinfectant, antiseptic si  hidratant excelent.  


Detalii

061

Cantitatea dorita se alege la pasul final a comenzii!

16,07€


Daca mai cumperi de 11.61€ langa acest produs obtii reducere de 15%

In trecut, Aloe vera era intrebuintata pentru tratarea leziunilor cutanate minore. In multe gospodarii, planta crescuta in ghiveci era folosita ca prim-ajutor pentru arsuri. De aceea, in esenta identic cu sucul obtinut direct din frunza de aloe, gelul nostru stabilizat de Aloe vera lubrifiaza si cele mai sensibile epiderme. Aloe Vera Gelly, gel translucid ce contine agenti de hidratare si umectare, a fost special creat pentru aplicare topica in regiunea care necesita calmarea rapida a unor iritatii, si reface hidratarea si catifelarea initiala. Aloe Vera Gelly patrunde rapid in piele si nu pateaza hainele.

Aloe Vera Gelly calmeaza leziunile cutanate minore. De asemenea, poate fi aplicat pe piele inaintea tratamentelor ultrasonice sau dupa electroliza.

Hair-stylistii folosesc produsul pentru protectia scalpului inainte de vopsiri si ondulatii permanente. In dulapiorul din baie, in trusa de prim-ajutor, in bucatarie, in tabara, Aloe Vera Gelly este util oriunde, fiind companionul ideal al pielii care are nevoie de ingrijire atenta.

INGREDIENTE

Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apa demineralizata, glicerina, trietanolamina, carbomer, tocoferol (vitamina E naturala), alantoina, acid ascorbic, diazolidiniluree, EDTA disodic, metilparaben.

continut: volum net: 118 ml

MOD DE UTILIZARE

Se va aplica o cantitate suficienta de Aloe Vera Gelly, numai pe pielea corect curatata in prealabil. La nevoie, se va repeta aplicarea.

Contactaţi-ne

ID-ul distribuitorului Forever Living (NC/FBO): 400-000-061-038

Suntem disponibili intre 9:00-18:00

Telefon:0745-501754

Trimite eMail
Aloe Vera Gel
gym management slabire, bod building fitness