Maca – secretul incas al potentei si fertilitatii

Denumită și ginseng peruvian, maca (Lepidium meyenii) are o rădăcină extrem de robustă și crește pe platourile indiene la altitudini ce trec adesea de 4.000 de metri. Condițiile aspre, printre cele mai dure din lume (lumina solară intensă, vânturi violente, temperaturi sub zero grade) sunt probabil motivele pentru care această plantă deține atâtea proprietăți benefice sănătății care, la rândul lor, au ajutat populația locală să traiască atâtea sute de ani în condiții vitrege.

Planta este un puternic:

 • tonic sexual
 • revitalizant
 • regenerant
 • afrodisiac și stimulator al felitilității
 • mărește libidoul, atât la bărbați cât și la femei și echilibrează hormonal
 • la femei conduce la creșterea fertilității și diminuează simptomele premenstruale
 • la barbați îmbunatățește funcția erectilă, mărește spermatogeneza
 • conținutul ridicat de vitamine, proteine și minerale face ca maca, să îmbunatățească performanțele fizice și psihice și să înlăture oboseala, fiind deosebit de utilă în perioadele de solicitare maximă a organismului.

Maca este un adaptogen, un complex de factori care ajută la refacerea echilibrului sau homeostaziei organismului. Actionează în organism pentru a-l ajuta să se adapteze la situatiile solicitante. De asemenea, adaptogenii întăresc sistemul imunitar si armonizează functiile generale ale organismului. Maca este eficace în reducerea simtomelor premenstruale ca balonarea, crampele si instabilitatea emotională. Ca un exemplu, multe femei observă o îmbunătătire a cestora după numai o saptamână de folosire a maca. Se pare ca maca ajută sistemul endocrin si favorizează producerea naturală de către ovare si alte glande endocrine (suprarenale, pacreasul, tiroida) a hormonilor necesari, contribuind la obtinerea unui echilibru functional al organismului. În plus, maca ajută la promovarea functiei sexuale la femei prin intensificarea apetitului sexual si a lubrifierii vaginale.

Ajuta sistemul endocrin si favorizează producerea hormonilor necesari de către ovar si alte glande endocrine (suprarenale, tiroida, pancreas) si întărzie schimbarile hormonale datorate imbătrâniriiPeruvienii au folosit maca timp de secole ca tonic general. Cercetările recente au aratat ca alcaloizii din rădăcina exercită un efect benefic asupra glandelor suprarenale, producâd astfel un plus de energie si vitalitate. Această calitate face din maca un supliment ideal pentru studiul oamenilor de afaceri, scritori, sportivi si pentru orice persoane care are nevoie de un plus de energie. Maca nu contine agenti excitanti, ci oferă avantaje numai datorită continutului său bogat de aminoacizi, acizi grasi, vitamine si minerale. Maca este utilizată din ce în ce mai mult de nenumarati sportivi de talie mondială pentru îmbunătătirea enegiei, rezistentei si performantei sportive, ca o alternativă sănătoasă, eficace si ca o alternativă sigură la substantele anabolizante.Maca era binecunoscută din antichitate pentru sporirea dorintei sexuale, a libidoului, mărirea vitalitătii, energiei si cresterea performantei sexuale. De asemenea maca are contributii si la sporirea felitilitătii prin stimularea spermatogenezei (creste numarul de spermatozoizi) si a ovulatiei prin actiunea unui număr de patru alcaloizi numiti glucozionati. Maca reduce simptomele premenstruale (balonare, crampe, instabilitate emotională). Numeroase studii de laborator au demonstrat efectele benefice ale produsului.

Forever Bee Propolis si Forever Bee Pollen – Energie, Sănătate și vitalitate

Omul a descoperit mierea și produsele stupului din vremuri străvechi, le-a folosit ca aliment, dar și ca leac, practicarea apiculturii fiind atestată încă din secolul al VII-lea î. Hr. Produsele apicole, precum mierea, polenul, propolisul, lăptișorul de matcă au un rol important în menținerea sănătății și vitalității și contribuie la întărirea organismului. Ne vom opri, în această ediție, asupra polenului și propolisului, despre care ne oferă explicații detaliate domnul profesor universitar doctor Gheorghe Mencinicopschi, Directorul Institutului de Cercetări Alimentare.

 FOREVER BEE PROPOLIS

Propolisul este o rășină cu valoare sanogenă binecunoscută, secretată de diferiți arbori pentru a se apăra de boli și dăunători. Albinele o colectează și o prelucrează prin metabolizare. Propolisul este utilizat de albine ca un foarte puternic aseptizant, oferind protecție stupului împotriva unor agenți patogeni și a dăunătorilor. În acest fel, albinele reușesc să creeze în interiorul stupului un mediu mai aseptic (curat, steril) decât în majoritatea sălilor de operație. Virtuțile propolisului sunt validate și de utilizarea lui de peste 5.000 de ani. Forever Bee Propolis este un supliment alimentar rezultat din materia primă recoltată din stupii de albine amplasați în zone nepoluate. Acest produs conține peste 22 de aminoacizi, lăptișor de matcă și complexul vitaminic B, devenind astfel un puternic stimulent imunitar natural. Pe lângă acestea, produsul mai conține macro-minerale, enzime, aminoacizi, precum și o serie de microelemente.

FOREVER BEE POLLEN

Polenul este pulberea fertilă a florilor, pe care albinele o colectează și o amestecă apoi cu enzimele lor digestive. Polenul este hrana de bază a albinelor lucrătoare. Este sărac în calorii, dar bogat în proteine, aminoacizi, vitamine, minerale, enzime, acizi grași benefici, carbohidrați și bioflavonoide benefice pentru sănătatea și starea noastră de bine. Abilitatea sa de a întineri corpul, de a stimuli funcționarea organelor, de a spori vitalitatea și de a accelera recuperarea fizică în perioade de convalescență transformă polenul într-o alegere extrem de popular printre practicanții de activități fizice și sportivii de performanță.

Forever Bee Pollen este un supliment alimentar esențial, care ajută la sporirea nivelului de energie și vigoare, contribuie la o bună circulație sangvină, precum și la buna funcționare a sistemelor digestiv, imunitar și nervos.

Forever Bee Propolis, administrat împreună cu Forever Bee Pollen, își potențează activitatea sanogenă, datorită îmbogățirii și mai accentuate cu toți aminoacizii esențiali, cu vitamine (A, C, D, E, K), enzime și coenzime, acizi grași, proteine, minerale și oligoelemente. Unele dintre acestea nu pot fi sintetizate de corpul uman și de aceea sunt încadrate în categoria nutrienților esențiali. Toate acestea contribuie din plin la reechilibrarea dietei moderne, în general carențată de mulți dintre nutrienții esențiali. Reechilibrarea dietei în planul sănătății echivalează cu readucerea proceselor fiziologice din corp la parametrii normali, restabilind sănătatea, prevenind, în același timp, o serie întreagă de maladii și conferind rezistență organismului atât în fața agresiunilor interne (radicali liberi endogeni), cât și a celor externe (poluanți, stres, frig, umiditate, agenți patogeni etc.). Produsele sunt, de asemenea, indicate și în efort fizic și mental.

În perioada rece, se recomandă aceste suplimente mai ales pentru întărirea sistemului imunitar și prevenirea formelor severe de boli respiratorii, a racelilor si gripelor, răcelilor și gripelor.

Aloe vera forever

Aloe Vera – Forever Living Products foloseste numai specia Aloe Barbadensis Miller

 1. Aloe Vera Forever Living Products (FLP) foloseste numai aloe vera (Aloe barbadensis Miller), specia de aloe cu cele mai mari beneficii terapeutice. Exista mai multi producatori (de obicei din Europa) care folosesc ca materie prima diferite alte specii de aloe vera, încercând sa aduca in fata ideea ca un amestec al acestora ar fi mai bun. Insa motivatia adevarata pentru folosirea altor specii de aloe vera este, însa, total diferita: speciile de aloe Barbadensis sunt singurele specii de aloe vera care poti fi crescute in acele zone ale continentului in care acestia isi au sediile.

Forever Living Products controleaza toate fazele de productie

 1. Aloe veraIntegrarea verticala a companiei Forever Living Products (FLP) cu rol de a permite un control riguros al fiecarei faze de productie, cu incepere de la cultivarea plantei de aloe vera pe propriile plantatii, continuând cu faza de recoltare, si continuand cu faza de extragere a gelului de aloe vera, stabilizarea lui naturala si obtinerea produsului finit din aloe vera, ambalarea si transportul care se realizeaza cu flota proprie spre depozitele Forever Living Products (FLP) din peste 155 de tari din întreaga lume. Avand in vedere ca Forever Living Products (FLP) detine controlul absolut al tuturor acestor faze, este eliminat riscul de a cumpara un produs contrafacut. Puteti consulta un catalog Forever pentru mai multe detalii

Forever Living Products foloseste numai aloe vera ajunsa la maturitate

 1. Aloe VeraSunt folosite numai frunzele de aloe vera mature, proaspete, recoltate manual. Frunzele de aloe vera sunt procesate în numai câteva ore la centrele de prelucrare situate chiar pe plantatii, pentru a limita efectele negative ale oxidarii gelului de aloe vera. Multe alte companii achizitioneaza aloe vera de la diversi producatori, cu riscul ca planta aloe vera neprelucrata sa fie pastrata câteva luni sau chiar mai mult de un an în depozite. Astfel, în procesul de fabricatie, ajunge sa se foloseasca o aloe vera „moarta“, ale carei componente nutritive valoroase sunt distruse.
 2. Aloe veraForever Living Products (FLP) extrage gelul de aloe vera pur, nefiltrat din interiorul frunzei de aloe vera, printr-un procedeu unic, brevetat, care permite obtinerea unui produs pe baza de aloe vera în care se regasesc, neschimbate, toate partile componentele cu valoare nutritiva ale gelului de aloe vera, si din care a fost scoasa aloina, o substanta cu gust amar de culoare galbena care se regaseste imadiat sub epiderma frunzei de aloe vera si care, în functie de concentratie, are proprietati laxative.

Gelul de aloe vera de la Forever nu este diluat cu apa

 1. Aloe Vera Gel de la Forever Living Products (FLP) nu este diluat cu apa, fiind practic identic cu gelul de aloe vera aflat în planta aloe vera. Legea obliga ca lista ingredientelor de pe eticheta de prezentare a produsului sa înceapa cu substanta care are cea mai mare pondere în preparat. Spre deosebire de alte produse similare, care mentioneaza apa ca ingredient principal, produsele Forever Living Products (FLP) prezinta în capul listei gelul stabilizat de aloe vera. Alegând Aloe Vera Gel de la Forever Living Products (FLP) putem fi siguri ca nu vom consuma apa cu aroma de aloe vera

Gelul de aloe vera de la Forever este stabilizat in mod natural

 1. Aloe Vera Gel este stabilizat 100% printr-un procedeu natural, brevetat, care implica adaugarea unor compusi naturali cu rol de protectie: acid ascorbic (vitamina C), tocoferol (vitamina E) de origine naturala, acid citric extras din citrice, sorbat de potasiu, sorbitol si benzoate de sodiu prezent în anumite fructe de padure si în frunzele acestora, guma de xantan extrasa din alge. Se evita astfel pasteurizarea, procedeu de prelucrare termica prin care se distrug multe componente valoroase, însa sensibile la mediul inconjurator ale gelului de aloe vera.
 2. Aloe Vera Cultivarea organica (ecologica). Nu sunt folosite pesticide, erbicide si îngrasaminte pe plantatiile dealoe veraale firmei Forever Living Products (FLP), care se întind pe mii de hectare de pamânt fertil, ferit de poluare.
 3. Aloe vera Procedeul foarte modern de îmbuteliere agelului de aloe verapermite mentinerea neschimbata a tuturor proprietatilor benefice ale gelului de aloe vera stabilizat pe o perioada de timp foarte lunga, mai exact 4 ani. Forever Living Products (FLP) foloseste un ambalaj special opac, in trei straturi, sigilat, care nu lasa sa patrunda oxigenul si lumina. Din nou, alte companii folosesc ambalaje translucide sau transparente, care nu ofera conditiile de fotoprotectie a gelului de aloe vera.

Produsele din aloe vera de la Forever Living Products sunt avizate de Ministerul sanatatii si alte foruri internationale

 1. Aloe vera Larga recunoastere internationala in privinta calitatii si a puritatii gelului dealoe veraeste adusa, pe lânga faptul ca produsele sunt avizate de Ministerului Sanatatii isi de Institutul de Bioresurse Umane, in conformitate cu legile care sunt în vigoare in România si de avizul favorabil al institutiilor similare din cele peste 155 de tari în care sunt oferite produsele Forever Living Products (FLP), de catre avizul favorabil al Consiliului Stiintific International pentru Aloe (International Aloe Science Council – IASC), precum si de catre recomandarile forurilor Kosher si Islamica. Prezenta siglei IASC pe ambalajul de la produsele Forever Living Products (FLP) reprezinta, practic, argumentul decisiv în alegerea si recunosterea calitatii acestor produse de la Forever Living Products

Forever Living are exclusivitate asupra vanzarii directe a produselor

 1. Aloe vera Forever Living Products (FLP) are exclusivitate in privinta vânzarii directe a produselor sale prin reteaua sa proprie de distribuitori autorizati, care achizitioneaza produsele Forever Living Products (FLP) direct din depozitele firmei. Toate magazinele de pe piata, inclusiv farmaciile, prin care sunt distribuite multe produse pentru sanatate, au un adaos substantial care, alaturi de alte cheltuieli ale comertului facut in mod traditional (firme de import-export, en-gross-isti, magazine, forta de munca, reclama etc.) adauga foarte mult la pretul final al produsului pe baza de aloe vera. Totodata, acest sistem de vânzare directa are ca rol permiterea controlului absolut complet in privinta calitatii produsului finit si elimina in totalitate pericolul reprezentat de produsele contrafacute, asa cum se întâmpla, indeosebi, în cazul produselor care sunt sau nu pe baza de aloe verape care le intalnim zilnic pe rafturile unor magazine.

Slabeste rapid si sanatos

Clean9_Forever_Aloe_Vera
Clean9_Forever_Aloe_Vera

Sa urmezi un regim alimentar ca sa slabesti nu inseamna sa te infometezi. Inseamna sa gasesti echilibrul corect si sanatos si sa-ti ajustezi stilul de viata.

Detoxifierea este procesul natural de eliminare si neutralizare a toxinelor din organism. Organismul uman are o capacitate naturala limitata de detoxifiere a toxinelor naturale, iar uneori capacitatea de detoxifiere a corpului nostru este depasita. Dieta de detoxifiere este utila pentru a ajuta organele implicate in procesul de digestie si curatare a colonului.

Detoxifierea periodica a organismului, la schimbarea de anotimp sau inaintea unei cure de slabire, este esentiala. In felul acesta imbunatatesti metabolismul, reglezi tranzitul intestinal, dai ficatului si digestiei o oarecare pauza, iar rezultatele se vor vedea pe pielea ta – una mai curata, mai luminoasa.

C9 Cu Forever Lite Ultra De Ciocolata/ Vanilie
Pachetul C9 reprezinta o combinatie de produse ce fac mai eficienta scaderea in greutate, datorita substantelor din compozitia lor, ce actioneaza specific asupra eliminarii kilogramelor in plus.

Acest rogram de curatare generala este ideal pentru a ajuta mecanismele interne sa functioneze optim, pentru

a apara organismul de toxine, pentru a scap a de dependente (zahar, alcool, nicotina), pentru a face schimbari in stilul de viata.

Ce contine pachetul tau C9?

FOREVER ALOE VERA GEL – ajuta la detoxifierea tractului intestinal si la maximizarea absorbtiei nutrientilor. Planta de aloe este o sursa bogata de minerale precum calciu, sodiu, fier, potasiu, crom, magneziu, mangan, cupru si zinc, dar este si printre putinele surse vegetale de vitamina B12, A, B, C, E si acid folic. Toti acesti nutrienti impiedica imbatrânirea celulara si asigura necesarul zilnic de energie.

FOREVER FIBER – ofera un amestec brevetat de 5g de fibre solubile in apa, ce ajuta la mentinerea senzatiei de satietate. Are un gust neutru si nu contine gluten.

FOREVER THERM – contine o combinatie puternica de extracte din plante si vitamine ajuta la cresterea nivelului de energie si intensifica metabolismul. Extractul de ceai verde furnizeaza sprijin metabolic si antioxidant. Un alt beneficiu este cantitatea mare de antioxidanti, care ii asigura organismului o stare optima de sanatate. Antioxidantii contribuie si la buna functionare a ficatului, stimuland detoxificarea acestuia.

FOREVER GARCINIA PLUS – Contine HCA/acid hidroxicitric, substanta naturala care suprima pofta de mancare si inhiba enzimele implicate in transformarea caloriilor in grasimi.

FOREVER LITE ULTRA – shake mix este o sursa bogata de vitamine si minerale cu 17 g de proteine la fiecare portie. Produsul se poate folosi pentru a inlocui cu succes una dintre mesele principale ale zilei.

SHAKER – pentru prepararea delicioaselor cocktail-uri cu Forever Lite Ultra.

CENTIMETRU pentru masuratori corporale – ca sa poti tine evidenta schimbarilor din corpul tau de-a lungul programului.

BROSURA –  contine informatii detaliate despre etapele programului, sugestii de exercitii fizice, tabel pentru inregistrarea masuratorilor corporale, grafic cu orarul suplimentelor si retete delicioase pentru pranz si cina.

 

Cum poti proteja imunitatea copilului?

aloe forever kids
Aloe Forever Kids

Pentru a intari organismul copiilor, medicii pediatri ne recomanda sa adoptam in cazul celor mici, in primul rând o alimentatie sanatoasa, bogata in vitamine si minerale, miscare in aer liber, odihna si nu in ultimul rând respectarea masurilor de igiena.

Miscarea este esentiala pentru pastrarea sanatatii si vitalitatii organismului. Activitatea fizica regulata creste eficienta celulelor Natural Killer (NK), care au un rol esential in sistemul imunitar innascut prin faptul ca elimina celulele din corp infectate de agenti patogeni. Puteti face sport in aer liber impreuna cu familia, astfel se obișnuiesc de mici sa faca miscare cât mai des. Nu uita, copilul nu trebuie izolat in casa la orice adiere de vânt de frica unei posibile raceli!

Somnul asigura un proces accelerat de reparare a organismului. Copilul trebuie sa doarma minim 8-10 ore pe zi (incepând cu 14-16 ore la nastere).

O buna igiena personala a copilului si a persoanelor cu care intra in contact este foarte importanta pentru sanatatea acestuia si a intregii familii. De aceea, este esential sa respectam câteva reguli simple: spalatul mâinilor, baita de seara, folosirea corecta a batistei, comportamentul la tuse sau stranut si schimbarea periodica a periutei de dinti. De asemenea, pentru a evita contaminarea celor din jur, este important ca cel mic sa nu intre in colectivitate in perioadele de boala.

Vitaminele si mineralele din Aloe Forever KIDS – tablete masticabile  ofera copiilor substantele nutritive de care au nevoie zi de zi.

Beneficiile ac

estor suplimente:

 • vor antrena sistemul imunitar si il vor face mai pregatit in contact cu germenii.
 • vor aduce un plus de energie si aport in componente structurale necesare organismului in procesul de reparatie dupa o infectie.
 • vor sustine sistemul imunitar si vor ajuta organismul sa se refaca eficient in timpul apararii imune.
 • vor completa carentele nutritionale ce nu se manifesta clinic ci doar slabesc apararea organismului.
 • creșterea absorbției de calciu si fosfor necesara pentru oase puternice

Copiii se vor simti rasfatati, iar tu vei fi linistit stiind ca si-au luat portia zilnica de vitamine si minerale. Aceste tablete masticabile cu aroma naturala de struguri includ fitonutrienti din legume nepreparate termic, precum broccoli, spanac, sfecla rosie, morcovi si alte fructe si legume intens nutritive. Ideale incepand cu varsta de 2 ani (nu te judecam daca le iei si tu), pentru a sustine dezvoltarea fizica si mentala.

Aloe Vera bits n peaches

Gata pentru gradinita si pentru scoala!

Aloe Vera bits n peaches
Aloe Vera bits n peaches
Iata ca, odata cu inceperea anului scolar, incep sa scada temperaturile si sa ne apropiem cu pasi repezi de sezonul rece.
Este o perioada in care organismul nostru este supus mai mult ca niciodata variatiilor mari de temperatura, efort care, combinat cu aerul mult mai uscat din aceasta perioada – avand ca efect o mucoasa nazala extrem de uscata – ne face sa fim mult mai vulnerabili in fata racelii si a virusurilor.
Pentru a ne putea bucura impreuna cu cei dragi de frumusetea naturii din aceasta perioada este foarte important sa ne intarim sistemul imunitar.
Atunci când aleargă liberi, se joacă în voie, explorează universul și au energie să zâmbească prichindeii sunt cei mai fericiţi. În familia Forever, copiii cresc armonios şi sunt mereu voinici și protejaţi. Un merit îl are, fără îndoială, și Forever Kids – multivitamine simpatice – care asigură micuţilor necesarul de vitamine, minerale și fitonutrienţi de care au nevoie zilnic.
Consumate impreuna cu o bautura cu totul speciala –  Forever Aloe Bits N’ Peaches considerata poate cea mai gustoasa dintre toate bauturile pe baza de aloe vera, au un rol esential in cresterea sanatoasa a copiilor si in mentinerea unei sanatati optime ale intregii familii.

 

Sursa excelenta de antioxidanti, avand in compozitie, printre altele, acid chlorogenic – cu rol important in combaterea efectelor nocive ale radicalilor liberi, piersicile contribuie la incetinirea procesului de imbatranire. De asemenea piersicile sunt benefice pentru mentinerea sanatatii prostatei, a ochilor si a inimii.

Din punct de vedere al continutului de vitamine, piersicile au in compozitie vitaminele: A, sase tipuri de vitamina B, C, E, si K. Carbohidratii din compozitia piersicilor au un indice glucidic mic, o parte din ei provenind din fibre, cu rol important in buna digestie, mentinerea colesterolui in limite normale si a unui tranzit intestinal sanatos.

Caderea Parului

La intrebarea adresata sitului, va recomandam urmatoarele produse impotriva  caderii parului:

Forever A Beta Care (aplicare orala)

Forever First (aplicare locala, pulverizare)

Forever Jojoba Sampon (la fiecare spalare)

Forever Aloe Vera Gel (diverse gusturi)

Aceste produse pot fi folosite si in timpul alaptarii, chiar Forever A Beta Care are rezultate miraculoasae la pregatirea organismului inainte de sarcina.

Totodata eliminarea factorului de stres are rezultat benefic la tratament.

Achizitionanad aceste produse sunteti eligibil pentru o reducere de 15% care se aplica si la aceasta comanda. Este simplu! Completati formularul online si urmati pasii pentru coamanda.

 

 

Oferta SPECIALA 1+1 gratuit

V-am pregatit noi surprize pentru inceputul lui februarie la comenzile forever.

Incepand de joi, 2 februarie, va puteti bucura de ofertele noastre speciale „1 + 1 gratuit” la comenzile online la urmatoarele produse:

064 Aloe Heat Lotion

070 Gentleman’s Pride

199 Aloe Sunscreen

319 Aloe Sunscreen Spray

311 Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream

Mostre cadou Aloe Heat Lotion

Detalii importante:

Ofertele sunt valabile pentru comenzi forever online plasate in perioada 2 – 11 februarie (inclusiv), in limita stocurilor disponibile. Inainte de a plasa si a plati comenzile in centrele de distributie, va rugam sa verificati situatia stocurilor. La epuizarea cantitatilor disponibile, produsele vor fi dezactivate

Pentru produsele oferite cadou nu se acorda puncte credit.

Comenzile plasate online si prin Tel Verde care nu sunt achitate / facturate pana in data de 11 februarie (inclusiv) vor fi anulate.

Daca doriti sa plasati comenzi forever online in weekend (de vineri, ora 17:00 pana luni, ora 9:00) si nu aveti cont pe site-ul de comenzi sau contul dvs. nu este actualizat, va rugam sa aveti in vedere ca validarile conturilor se fac de luni pana vineri, intre 9 si 17.

Dacă nu reușești CONTINUĂ, dacă reușești CONTINUĂ.

Vrei să alegi menţinerea sănătăţii prin atingerea greutăţii dorite sau ideale/recomandate?

Una dintre condiţiile esenţiale este să faci comparația între greutatea ta actuală și cea recomandată în funcție de vârsta, înălţimea și sexul. Te ajutăm cu un calculator orientativ al greutăţii ideale, recomandate.

Calculator Greutate Ideala

Dacă nu reușești CONTINUĂ, dacă reușești CONTINUĂ.

Urmează visul de a atinge greutatea ideală, însă să amintești de Sănătatea Ta. Fără stres, fără chinuri, fără foame, fără formule magice.
O cură de slăbire Nu înseamnă pilule. Călătoria către împlinirea visului mult dorit, este mai complex.

Adeseori este un noroc să nu obţinem ceea ce vrem, ar fi ideal să luăm căteva pastile, să bem niște ceai și hop kgle nedorite la gunoi.
Însă este mult mai greu să aducem sacrificiile cerute de organism pentru atingerea greutății dorite.

Efectele nu apar imediat, trebuie aşteptat cu răbdare. Pe parcursul activităţii noastre mână – n – mână, cu răbdare şi credinţă atingem țelul: greutatea dorită.

Concurs: Fii FIT pentru tine si pentru succes in 2017!

Fii FIT pentru tine si pentru succes in 2017!

2017 este anul FIT in Forever Romania, iar noi lansam prima competitie in care toata lumea e castigatoare.
In noul an, te provocam sa pariezi pe tine insuti. Sa iti demonstrezi tie, cat si celor din jur, ca FIT este stilul de viata pe care toata lumea si-l doreste si ingredientul succesului in afacerea ta.

Incepe cu tine, apoi da sfara in tara si organizati-va in echipe. Ia legatura cu upline managerul tau, raspandeste zvonul si formati cea mai competitiva si frumoasa echipa FIT din Forever Romania.

Daca vrei ca lumea Forever si nu numai sa cunoasca povestea ta, fa o poza cu tine inainte si dupa programul C9 sau/si F15 si trimite-le impreuna cu povestea ta pe  marketing@foreverliving.ro. Sau impartaseste experienta in comunitatea Forever FIT Romania de pe Facebook si inspira-i si pe altii!

Ce trebuie sa faci?
Cumpara un pachet C9 sau/si F15 si vei primi taloane de tombola.
Pentru fiecare pachet C9 vei primi 1 talon, iar pentru fiecare pachet F15 vei primi 2 taloane.
Oferta este valabila in toate centrele de distributie Forever, la comenzile telefonice, cat si online.
Pe langa bucuria de a avea un corp suplu si sanatos si satisfactia primelor reusite in afaceri, stilul de viata FIT se premiaza cu:
un laptop
o tableta sau
o bicicleta eliptica

Premiile sunt pregatite si le poti castiga la marea extragere de sambata, 18 februarie, in cadrul evenimentului Success Day.

Pachetele Forever C9 si F15 sunt puntea de lansare spre cele mai frumoase reusite Forever din noul an si spre adoptarea celui mai in voga stil de viata din lume: Arati bine. Te simti bine. Asigura-te ca esti in trend-ul Forever!
Succes!