aloe vera produse forever living

Aloe vera forever

Aloe Vera – Forever Living Products foloseste numai specia Aloe Barbadensis Miller

  1. Aloe Vera Forever Living Products (FLP) foloseste numai aloe vera (Aloe barbadensis Miller), specia de aloe cu cele mai mari beneficii terapeutice. Exista mai multi producatori (de obicei din Europa) care folosesc ca materie prima diferite alte specii de aloe vera, încercând sa aduca in fata ideea ca un amestec al acestora ar fi mai bun. Insa motivatia adevarata pentru folosirea altor specii de aloe vera este, însa, total diferita: speciile de aloe Barbadensis sunt singurele specii de aloe vera care poti fi crescute in acele zone ale continentului in care acestia isi au sediile.

Forever Living Products controleaza toate fazele de productie

  1. Aloe veraIntegrarea verticala a companiei Forever Living Products (FLP) cu rol de a permite un control riguros al fiecarei faze de productie, cu incepere de la cultivarea plantei de aloe vera pe propriile plantatii, continuând cu faza de recoltare, si continuand cu faza de extragere a gelului de aloe vera, stabilizarea lui naturala si obtinerea produsului finit din aloe vera, ambalarea si transportul care se realizeaza cu flota proprie spre depozitele Forever Living Products (FLP) din peste 155 de tari din întreaga lume. Avand in vedere ca Forever Living Products (FLP) detine controlul absolut al tuturor acestor faze, este eliminat riscul de a cumpara un produs contrafacut. Puteti consulta un catalog Forever pentru mai multe detalii

Forever Living Products foloseste numai aloe vera ajunsa la maturitate

  1. Aloe VeraSunt folosite numai frunzele de aloe vera mature, proaspete, recoltate manual. Frunzele de aloe vera sunt procesate în numai câteva ore la centrele de prelucrare situate chiar pe plantatii, pentru a limita efectele negative ale oxidarii gelului de aloe vera. Multe alte companii achizitioneaza aloe vera de la diversi producatori, cu riscul ca planta aloe vera neprelucrata sa fie pastrata câteva luni sau chiar mai mult de un an în depozite. Astfel, în procesul de fabricatie, ajunge sa se foloseasca o aloe vera „moarta“, ale carei componente nutritive valoroase sunt distruse.
  2. Aloe veraForever Living Products (FLP) extrage gelul de aloe vera pur, nefiltrat din interiorul frunzei de aloe vera, printr-un procedeu unic, brevetat, care permite obtinerea unui produs pe baza de aloe vera în care se regasesc, neschimbate, toate partile componentele cu valoare nutritiva ale gelului de aloe vera, si din care a fost scoasa aloina, o substanta cu gust amar de culoare galbena care se regaseste imadiat sub epiderma frunzei de aloe vera si care, în functie de concentratie, are proprietati laxative.

Gelul de aloe vera de la Forever nu este diluat cu apa

  1. Aloe Vera Gel de la Forever Living Products (FLP) nu este diluat cu apa, fiind practic identic cu gelul de aloe vera aflat în planta aloe vera. Legea obliga ca lista ingredientelor de pe eticheta de prezentare a produsului sa înceapa cu substanta care are cea mai mare pondere în preparat. Spre deosebire de alte produse similare, care mentioneaza apa ca ingredient principal, produsele Forever Living Products (FLP) prezinta în capul listei gelul stabilizat de aloe vera. Alegând Aloe Vera Gel de la Forever Living Products (FLP) putem fi siguri ca nu vom consuma apa cu aroma de aloe vera

Gelul de aloe vera de la Forever este stabilizat in mod natural

  1. Aloe Vera Gel este stabilizat 100% printr-un procedeu natural, brevetat, care implica adaugarea unor compusi naturali cu rol de protectie: acid ascorbic (vitamina C), tocoferol (vitamina E) de origine naturala, acid citric extras din citrice, sorbat de potasiu, sorbitol si benzoate de sodiu prezent în anumite fructe de padure si în frunzele acestora, guma de xantan extrasa din alge. Se evita astfel pasteurizarea, procedeu de prelucrare termica prin care se distrug multe componente valoroase, însa sensibile la mediul inconjurator ale gelului de aloe vera.
  2. Aloe Vera Cultivarea organica (ecologica). Nu sunt folosite pesticide, erbicide si îngrasaminte pe plantatiile dealoe veraale firmei Forever Living Products (FLP), care se întind pe mii de hectare de pamânt fertil, ferit de poluare.
  3. Aloe vera Procedeul foarte modern de îmbuteliere agelului de aloe verapermite mentinerea neschimbata a tuturor proprietatilor benefice ale gelului de aloe vera stabilizat pe o perioada de timp foarte lunga, mai exact 4 ani. Forever Living Products (FLP) foloseste un ambalaj special opac, in trei straturi, sigilat, care nu lasa sa patrunda oxigenul si lumina. Din nou, alte companii folosesc ambalaje translucide sau transparente, care nu ofera conditiile de fotoprotectie a gelului de aloe vera.

Produsele din aloe vera de la Forever Living Products sunt avizate de Ministerul sanatatii si alte foruri internationale

  1. Aloe vera Larga recunoastere internationala in privinta calitatii si a puritatii gelului dealoe veraeste adusa, pe lânga faptul ca produsele sunt avizate de Ministerului Sanatatii isi de Institutul de Bioresurse Umane, in conformitate cu legile care sunt în vigoare in România si de avizul favorabil al institutiilor similare din cele peste 155 de tari în care sunt oferite produsele Forever Living Products (FLP), de catre avizul favorabil al Consiliului Stiintific International pentru Aloe (International Aloe Science Council – IASC), precum si de catre recomandarile forurilor Kosher si Islamica. Prezenta siglei IASC pe ambalajul de la produsele Forever Living Products (FLP) reprezinta, practic, argumentul decisiv în alegerea si recunosterea calitatii acestor produse de la Forever Living Products

Forever Living are exclusivitate asupra vanzarii directe a produselor

  1. Aloe vera Forever Living Products (FLP) are exclusivitate in privinta vânzarii directe a produselor sale prin reteaua sa proprie de distribuitori autorizati, care achizitioneaza produsele Forever Living Products (FLP) direct din depozitele firmei. Toate magazinele de pe piata, inclusiv farmaciile, prin care sunt distribuite multe produse pentru sanatate, au un adaos substantial care, alaturi de alte cheltuieli ale comertului facut in mod traditional (firme de import-export, en-gross-isti, magazine, forta de munca, reclama etc.) adauga foarte mult la pretul final al produsului pe baza de aloe vera. Totodata, acest sistem de vânzare directa are ca rol permiterea controlului absolut complet in privinta calitatii produsului finit si elimina in totalitate pericolul reprezentat de produsele contrafacute, asa cum se întâmpla, indeosebi, în cazul produselor care sunt sau nu pe baza de aloe verape care le intalnim zilnic pe rafturile unor magazine.