Cum poti proteja imunitatea copilului?

aloe forever kids
Aloe Forever Kids

Pentru a intari organismul copiilor, medicii pediatri ne recomanda sa adoptam in cazul celor mici, in primul rând o alimentatie sanatoasa, bogata in vitamine si minerale, miscare in aer liber, odihna si nu in ultimul rând respectarea masurilor de igiena.

Miscarea este esentiala pentru pastrarea sanatatii si vitalitatii organismului. Activitatea fizica regulata creste eficienta celulelor Natural Killer (NK), care au un rol esential in sistemul imunitar innascut prin faptul ca elimina celulele din corp infectate de agenti patogeni. Puteti face sport in aer liber impreuna cu familia, astfel se obișnuiesc de mici sa faca miscare cât mai des. Nu uita, copilul nu trebuie izolat in casa la orice adiere de vânt de frica unei posibile raceli!

Somnul asigura un proces accelerat de reparare a organismului. Copilul trebuie sa doarma minim 8-10 ore pe zi (incepând cu 14-16 ore la nastere).

O buna igiena personala a copilului si a persoanelor cu care intra in contact este foarte importanta pentru sanatatea acestuia si a intregii familii. De aceea, este esential sa respectam câteva reguli simple: spalatul mâinilor, baita de seara, folosirea corecta a batistei, comportamentul la tuse sau stranut si schimbarea periodica a periutei de dinti. De asemenea, pentru a evita contaminarea celor din jur, este important ca cel mic sa nu intre in colectivitate in perioadele de boala.

Vitaminele si mineralele din Aloe Forever KIDS – tablete masticabile  ofera copiilor substantele nutritive de care au nevoie zi de zi.

Beneficiile ac

estor suplimente:

  • vor antrena sistemul imunitar si il vor face mai pregatit in contact cu germenii.
  • vor aduce un plus de energie si aport in componente structurale necesare organismului in procesul de reparatie dupa o infectie.
  • vor sustine sistemul imunitar si vor ajuta organismul sa se refaca eficient in timpul apararii imune.
  • vor completa carentele nutritionale ce nu se manifesta clinic ci doar slabesc apararea organismului.
  • creșterea absorbției de calciu si fosfor necesara pentru oase puternice

Copiii se vor simti rasfatati, iar tu vei fi linistit stiind ca si-au luat portia zilnica de vitamine si minerale. Aceste tablete masticabile cu aroma naturala de struguri includ fitonutrienti din legume nepreparate termic, precum broccoli, spanac, sfecla rosie, morcovi si alte fructe si legume intens nutritive. Ideale incepand cu varsta de 2 ani (nu te judecam daca le iei si tu), pentru a sustine dezvoltarea fizica si mentala.