Aloe Vera Forever Propopils Bee

Forever Bee Propolis si Forever Bee Pollen – Energie, Sănătate și vitalitate

Omul a descoperit mierea și produsele stupului din vremuri străvechi, le-a folosit ca aliment, dar și ca leac, practicarea apiculturii fiind atestată încă din secolul al VII-lea î. Hr. Produsele apicole, precum mierea, polenul, propolisul, lăptișorul de matcă au un rol important în menținerea sănătății și vitalității și contribuie la întărirea organismului. Ne vom opri, în această ediție, asupra polenului și propolisului, despre care ne oferă explicații detaliate domnul profesor universitar doctor Gheorghe Mencinicopschi, Directorul Institutului de Cercetări Alimentare.

 FOREVER BEE PROPOLIS

Propolisul este o rășină cu valoare sanogenă binecunoscută, secretată de diferiți arbori pentru a se apăra de boli și dăunători. Albinele o colectează și o prelucrează prin metabolizare. Propolisul este utilizat de albine ca un foarte puternic aseptizant, oferind protecție stupului împotriva unor agenți patogeni și a dăunătorilor. În acest fel, albinele reușesc să creeze în interiorul stupului un mediu mai aseptic (curat, steril) decât în majoritatea sălilor de operație. Virtuțile propolisului sunt validate și de utilizarea lui de peste 5.000 de ani. Forever Bee Propolis este un supliment alimentar rezultat din materia primă recoltată din stupii de albine amplasați în zone nepoluate. Acest produs conține peste 22 de aminoacizi, lăptișor de matcă și complexul vitaminic B, devenind astfel un puternic stimulent imunitar natural. Pe lângă acestea, produsul mai conține macro-minerale, enzime, aminoacizi, precum și o serie de microelemente.

FOREVER BEE POLLEN

Polenul este pulberea fertilă a florilor, pe care albinele o colectează și o amestecă apoi cu enzimele lor digestive. Polenul este hrana de bază a albinelor lucrătoare. Este sărac în calorii, dar bogat în proteine, aminoacizi, vitamine, minerale, enzime, acizi grași benefici, carbohidrați și bioflavonoide benefice pentru sănătatea și starea noastră de bine. Abilitatea sa de a întineri corpul, de a stimuli funcționarea organelor, de a spori vitalitatea și de a accelera recuperarea fizică în perioade de convalescență transformă polenul într-o alegere extrem de popular printre practicanții de activități fizice și sportivii de performanță.

Forever Bee Pollen este un supliment alimentar esențial, care ajută la sporirea nivelului de energie și vigoare, contribuie la o bună circulație sangvină, precum și la buna funcționare a sistemelor digestiv, imunitar și nervos.

Forever Bee Propolis, administrat împreună cu Forever Bee Pollen, își potențează activitatea sanogenă, datorită îmbogățirii și mai accentuate cu toți aminoacizii esențiali, cu vitamine (A, C, D, E, K), enzime și coenzime, acizi grași, proteine, minerale și oligoelemente. Unele dintre acestea nu pot fi sintetizate de corpul uman și de aceea sunt încadrate în categoria nutrienților esențiali. Toate acestea contribuie din plin la reechilibrarea dietei moderne, în general carențată de mulți dintre nutrienții esențiali. Reechilibrarea dietei în planul sănătății echivalează cu readucerea proceselor fiziologice din corp la parametrii normali, restabilind sănătatea, prevenind, în același timp, o serie întreagă de maladii și conferind rezistență organismului atât în fața agresiunilor interne (radicali liberi endogeni), cât și a celor externe (poluanți, stres, frig, umiditate, agenți patogeni etc.). Produsele sunt, de asemenea, indicate și în efort fizic și mental.

În perioada rece, se recomandă aceste suplimente mai ales pentru întărirea sistemului imunitar și prevenirea formelor severe de boli respiratorii, a racelilor si gripelor, răcelilor și gripelor.