Forever Freedom Afisare la marime maxima

Forever Freedom

Pentru prevenirea uzurii articulatiilor si mentinerea sanatatii oaselor, consuma Forever Freedom, cu gust placut de portocale.

Acest produs contine surse naturale si este lipsit de efecte nedorite, toxicitate.

Datorita gelului de Aloe vera se absoarbe mai usor, mai rapid si mai eficient.

Detalii

bauturi-nutritive-forever-freedom

Cantitatea dorita se alege la pasul final a comenzii!

38,06€

Achititionand acest produs puteti obtine reducere de 5%.
Intrebati cum: 0745501754

Adaugă în coş

Forever Freedom combina Gelul Stabilizat de Aloe Vera cu gust placut de portocala, cu substante necesare mentinerii mobilitatii si bunei functionari a articulatiilor.

Am imbogatit Gelul Stabilizat de Aloe Vera cu sulfat de glucozamina si sulfat de condroitina, doua substante de origine naturala, cu rol in mentinerea mobilitatii si bunei functionari a articulatiilor. Mai mult, am adaugat vitamina C si MSM, o sursa primara de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru mentinerea integritatii tesuturilor conjunctive si buna functionare a articulatiilor.

Sulfatul de glucozamina si cel de condroitina sunt substante naturale ce contribuie la pastrarea structurii si gradului de hidratare a cartilajelor, aceste “amortizoare de socuri” ale organismului. De asemenea, aceste substante ajuta la pastrarea vascozitatii adecvate a lichidului lubrifiant din articulatii, ceea ce permite glisarea libera a unei suprafete deasupra alteia. Pe masura ce organismul imbatraneste, capacitatea de a produce substantele necesare unui cartilaj sanatos scade, ceea ce duce la uzura articulatiilor.

120 ml de Forever Freedom asigura cantitatile uzual recomandate pentru sulfatul de glucozamina (1500 mg), sulfatul de condroitina (1200 mg), plus 750 mg MSM si 250 mg vitamina C.

In combinatie, sulfatul de glucozamina si sulfatul de condroitina, vitamina C si MSM-ul constituie prima linie de aparare impotriva deteriorarii articulatiilor.

La fel ca in cazul altor produse FLP, aceste substante nutritive provin din surse naturale, fiind complet lipsite de toxicitate. Transformati Forever Freedom intr-un mod practic si nutritiv de a incepe ziua!

INGREDIENTE

Gel Stabilizat de Aloe Vera (suc), sorbitol, concentrat de suc natural de portocale (aroma), fructoza, sulfat de glucozamina, sulfat de condroitina, aroma naturala de portocale, metil sulfonil metan, acid ascorbic (antioxidant), acid citric, sorbat de potasiu (pentru mentinerea aromei), benzoat de sodiu (pentru mentinerea aromei), tocoferol (antioxidant). 

continut: 1 litru

ADMISTRARE

A se pastra la frigider dupa desigilare.

A se agita inainte de folosire.

Se vor consuma 60 - 120 ml, de 1-2 ori pe zi.

In caz de afectiuni osteo-articulare consulta Distribuitorul tau autorizat.


REDUCERE 5%

Acest produs poate fi cumparat cu o reducere de 5% accesand Formularul de Inscriere Forever Living Romania.

- inscrierea este GRATUITA
- reducere permanenta aplicata si la comenzile forever living plasate ulterior
- completarea formularului de inscriere la forever living dureaza mai putin de 1 minut
- beneficiezi de suport din partea echipei forever living

https://flpaloe.ro/aspirant.php

Contactaţi-ne

ID-ul distribuitorului Forever Living (NC/FBO): 400-000-061-038

Suntem disponibili intre 9:00-18:00

Telefon:0745-501754

Trimite eMail
Aloe Vera Gel
gym management slabire, bod building fitness
Site-ul forevers.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este www.foreverliving.ro si site-ul oficial Forever Living Products International este www.foreverliving.com. Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products" si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International. Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.