Termeni si conditii

Prevederi generale

Termenii si conditiile se refera la folosirea acestui site. Acestea stabilesc obligatiile si drepturile de folosinta. Pentru functionarea corespunzatoare a sitului este necesara acceptarea si citirea acestor termeni si cobnditii.  Daca folositi acest site sunteti de acord cu termenii si conditiile acestuia. Continutul acestuia si al sitului poate fi modoficata fara unor notificari prealabile.

Comanda

Comenzile plasate prin acest site sunt onorate direct prin siteul oficial de comanda Forever Living Products din Romania.
Prin plasarea comenzilor online sunteti de acord cu termenii si conditiile sitului oficial comenziforever.ro

Drepturi de autor

Toate informatiile de pe acest site reprezinta proprietatea distribuitorului. Folosirea lor poate fi facut umai cu acordul acestuia.

Consumatorul

La momentul plasarii comenzi se pot cere semnarea de formulare sau incheierea de contracte in vederea oferirii de reduceri sau alte beneficii. Consumatorul este de acord cu crearea unui cont online pe acest site si pe situl oficial Forever Living Products Romania.


Contactaţi-ne

ID-ul distribuitorului Forever Living (NC/FBO): 400-000-061-038

Suntem disponibili intre 9:00-18:00

Telefon:0745-501754

Trimite eMail
Aloe Vera Gel
gym management slabire, bod building fitness
Site-ul forevers.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este www.foreverliving.ro si site-ul oficial Forever Living Products International este www.foreverliving.com. Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products" si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International. Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.