Aproape de patru decenii, Forever se dedică faptului ca produsele să fie cunoscute pe întreaga lume. Să fie cele mai bune, naturale, hrănitoare pentru Sănătatea și Frumusețea noastră din belșug. 

Îți recomandăm fără frică, noi l-am testat și avem încredere în produsele Forever, încât oferim garanția returnării în termen de 30 de zile.
Dacă nu ai găsit satisfacția la comenzi forever, nu ești mulțumit de produsele Aloe de la Forever Living Products te rugăm să returnezi fără nici o jenă și vei primi contavaloarea înapoi.
Suntem mândri și bucuroși că putem face fericiți milioane de oameni cu comenzi forever, cei care savurează Aloe Vera produse de FLP.

Pentru comenzi forever urmeaza pasii de mai jos

Pasul 1, Cauta produsele forever living dorite

Poti cauta produsele forever in partea dreapta sus in sectiunea "Cauta",  sau prin navigare intre pe categorii de produse in bara laterala stanga.

Pasul 2, Adauga produse Forever in cos

Apasand butonul "Adauga in cos" produsul este adaugat in cosul de cumparaturi. CANTITATEA de produse poate fi facuta in ultimul pas de comanda, dupa simpla autentificare sau inregistrare la comenzi forever.

Pasul 3, Plasarea comenzii forever

Aveti doua modalitati de plata la produse forever. Daca comanda ajunge la o valoare de 25 EURO Forever Romania va ofera o reducere de 5% la valoarea cosului de cumparaturi cat si la toate comenzile ulterioare. Reducerea puteti accesa apasand butonul "Plateste cu 5% reducere" prin simpla completare a formularului de inregistrare si raspuns la email-ul de verificare. ATENTIE! Introduceti date reale pentru a beneficia de reducerea forever.  Daca comanda forever este sub aceasta valoare comanda poate fi achitata prin butonul de "Plateste acum".

Pasul 4, Receptionarea produselor forever

Produsele forever vor fi aduse acasa de catre curier sau pot fi receptionate de la sediul Forever Romania.

Pentru mai multe informatii suntem disponibili zilnic intre 9:00-18:00 prin tel: 0745 501754

Acceseaza FORMULARUL DE COMANDA ALOE FOREVER LIVING.

comenzi forever living


Contactaţi-ne

ID-ul distribuitorului Forever Living (NC/FBO): 400-000-061-038

Suntem disponibili intre 9:00-18:00

Telefon:0745-501754

Trimite eMail
Aloe Vera Gel
gym management slabire, bod building fitness
Site-ul forevers.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este www.foreverliving.ro si site-ul oficial Forever Living Products International este www.foreverliving.com. Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products" si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International. Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.