Gin-Chia Afisare la marime maxima

Gin-Chia

Ai un stil de viata agitat, plin de stres Forever Gin-Chia o combinatie de 2 plante medicinale este cheia rezolvarii. O zi relaxanta si un somn linistit cu Ginseng si Chia.

Prin continutul de vitamine+minerale (Ca, Na, K,  Zn, Cu, Mg si Mn), crestem vitalitatea si rezistenta organismului si sprijinim functia sistemului circulator.

Detalii

gin-chia-art0023

Cantitatea dorita se alege la pasul final a comenzii!

18,52€


Daca mai cumperi de 9.57€ langa acest produs obtii reducere de 15%

Adaugă în coş

Doua plante medicinale stravechi: chia aurie (Salvia columbariae) din vest si ginseng din est, combinate pentru a crea un miracol modern – Forever Gin-Chia. Datorita acestei puternice combinatii organismul va primi ceea ce a pierdut prin stilul de viata actual, agitat.

La inceputul secolului trecut, chia aurie sau „jalesul nord-american” era utilizata de indienii din sud-vestul SUA, pentru proprietatile sale benefice sanatatii. Dintre toate semintele, cele de chia contin cel mai mare procent de acizi grasi polinesaturati, acid alfa-linolenic si linoleic (cca. 83,2%). Chia este o sursa importanta de acizi Omega-3, antioxidanti si fibre vegetale si contine mai multe proteine decat cerealele. Pentru comparatie, semintele de chia au 19-25% proteine, graul are 14%, porumbul 14%, orezul 8,5%, ovazul 15,3% si orzul are 9,2%. Mai mult, spre deosebire de celelalte, proteina din chia este completa, deoarece aminoacizii esentiali se gasesc intr-un raport echilibrat. Este si un puternic antioxidant.

Ginseng-ul este un tonic legendar, ce-si merita denumirea de „rege al tonicelor”. Contine 11 saponine, drept pentru care este adaptogen (compus care-si adapteaza efectele in functie de necesitatile organismului). Ginseng-ul este, de asemenea, un antioxidant puternic.

INGREDIENTE:

Ginseng oriental (Panax ginseng), Ginseng siberian (Eleutherococcus senticosus), Chia (Salvia columbariae) pulbere (seminte), Vitamina C, Calciu

ALTE INGREDIENTE: Sorbitol, miere, fosfat tricalcic, guma arabica, acid ascorbic, proteine izolate din soia, celuloza microcristalina, dioxid de siliciu, acid stearic, aroma naturala de lamaie, ascorbil-palmitat, ardei iute. Contine soia.

continut 100 tablete

1 tableta dimineata pentru o zi relaxanta, 1 tableta seara pentru un somn linistit.

Acest produs nu este un medicament deoarece nu a fost conceput pentru a fi utilizat in scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni sau grupe de afectiuni, de aceea nu face obiectul evaluarilor FDA. Pentru orice urma de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

REDUCERE 15%

Acest produs poate fi cumparat cu o reducere de 15% accesand Formularul de Inscriere Forever Living Romania.

- inscrierea este GRATUITA
- reducere permanenta aplicata si la comenzile forever living plasate ulterior
- completarea formularului de inscriere la forever living dureaza mai putin de 1 minut
- beneficiezi de suport din partea echipei forever living

https://foreverliving.ro/recommend/index/register/400-000-061-038

Contactaţi-ne

ID-ul distribuitorului Forever Living (NC/FBO): 400-000-061-038

Suntem disponibili intre 9:00-18:00

Telefon:0745-501754

Trimite eMail
Aloe Vera Gel
gym management slabire, bod building fitness