• Forever Focus
  • Forever Focus

Forever Focus

434,16 lei
5 1
,
5/ 5
cu TVA

Forever Focus

NOU

Forever Focus vă ajută să gândiți organizat, precum și mărește puterea de concentrare.
Forever Focus este un produs pe care toată lumea îl poate folosi.
Forever Focus vă va ajuta să vă concentrați suficient pentru a obține un viitor Forever mai bun.
Conține substanțe nutritive naturale care pot ajuta la menținerea atenției. Susține sinteza ADN-ului și repararea celulelor.

Anunțat la # FGR20 Live ... noul Forever Focus este disponibil în România! Acest amestec ideal de ingrediente naturale sunt studiate clinic, promovează claritatea mentală, concentrarea, concentrarea și gândirea organizată.

Forever FOCUSTM combină Cognizin® cu extracte vegetale tradiționale, vitamine și minerale. Vitaminele B6 și B12 contribuie la reducerea oboselii și extenuării; Acidul pantotenic contribuie la performanța mentală normală și la reducerea oboselii și extenuării; Zincul contribuie la funcția cognitivă normală.

Cu totii ne confruntam cu distrageri si provocari in viata de zi cu zi. Cand munca, familia, cariera, hobby-urile si antrenamentele concureaza pentru atentia noastra, poate fi dificil sa ramai concentrat pe sarcinile cele mai importante. Nu te multumi sa lasi ziua sa treaca. Si pentru asta e nevoie sa te bucuri de cea mai buna performanta mentala si concentrare.

Forever FocusTM contine un amestec unic si puternic de plante, vitamine si minerale. Te ajuta sa te mentii in forma, sa fii productiv si concentrat. Si contribuie, de asemenea, la mentinerea performantei mentale optime, asigurand protectie naturala impotriva efectelor stresului.

Forever FocusTM combina bunatatea naturala a extractelor de rhodiola, bacopa, ceai verde si guarana cu efectele benefice ale vitaminelor B6, B12, acidului pantotenic si zincului. Aceasta formula inovatoare contine Cognizin®, o componenta de baza a citicolinei, nutrient natural din creierul uman. Studiile au demonstrat ca varsta, precum si alimentatia nesanatoasa pot influenta nivelul de citicolina produsa de creier, lucru care face ca aportul suplimentar de astfel de nutrienti sa fie extrem de important. Alte ingrediente, precum Ginkgo biloba sau L-tirozina, stimuleaza acuitatea mentala si viteza de reactie, ceea ce duce la o stare generala de bine in organism. Deoarece stilul de viata din ziua de azi poate sa duca la un nivel ridicat de stres si oboseala, aceasta formula include Rhodiola rosea, o planta adaptogena care ajuta la reducerea stresului.

In timp ce Forever FocusTM este ideal pentru studenti, sportivi, profesionisti, senior activi, nu stim pe nimeni care nu si-ar dori sa se mentina in forma maxima cu un produs care favorizeaza concentrarea, energia si claritatea mentala, vigilenta si memoria.

Include Forever FocusTM in rutina ta zilnica pentru a stimula concentrarea si productivitatea.

 

  • Ginkgo biloba si L-tirozina stimuleaza acuitatea mentala si viteza de reactie
  • Vitaminele B6 si B12 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos
  • Vitaminele B6, B12 si acidul pantotenic contribuie la reducerea oboselii si extenuarii
  • Acidul pantotenic contribuie la performanta mentala normala
  • Zincul contribuie la functia cognitiva normala
  • Zincul contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ

De la studenți la sportivi până la profesioniști și seniori, toată lumea poate folosi. De aceea, am creat Forever Focus cu Cognizin®, o formă studiată clinic de citicolină, care este un nutrient care susține funcția cognitivă, focalizarea mentală și atenția.

La acest ingredient puternic, am adăugat, de asemenea, vitamine B, extract de gingko biloba și plante medicinale speciale și aminoacizi pentru a stimula nivelul de energie al creierului și pentru a menține o minte strălucită.

Deci, cine beneficiază de Forever Focus?

Oricine, de la profesioniști la sportivi, profesioniști și studenți, până la părinți sau bunici.

Un angajat se poate concentra pe o sarcină timp de aproximativ 11 minute, înainte de a se distrage atenția.

Și după o pauză, este nevoie de 25 de minute pentru a reveni la sarcina originală.

Forever Focus vă poate îmbunătăți performanța de muncă și de învățare prin furnizarea de nutrienți necesar organismului dvs. și vă ajută să vă concentrați.

La sportivii profesioniști, este utilizat în principal pentru furnizarea de energie a creierului, deoarece știm că performanța în sport necesită atenție, luarea rapidă a deciziilor și o memorie bună.

La locul de mncă sarcinile devin din ce în ce mai complexe, tehnologia trebuie să fie stăpânită. Vă întrebați dacă vă puteți îmbunătăți abilitățile cognitive? Cum vă puteți concentra mai bine pe un lucru? Ești capabil să îți îmbunătățești memoria?

ANTRENEAZĂ MEMORIA - ȘI PRIN ACEASTA ÎMBUNĂTĂȚEȘTE GÂNDIREA COGNITIVĂ!

Vestea bună este că, la fel ca toți mușchii noștri, performanțele cognitive pot fi îmbunătățite. Vă puteți optimiza memoria, capacitatea de concentrare și abilitatea pentru procesele de gândire logică, precum și concluziile logice. Crește-ți puterea creierului - dar cum? Fiecare își poate crește puterea creierului. Și nici măcar nu este chiar atât de dificil. Asta începe cu mici schimbări în rutina ta zilnică.

Așteptăm cu nerăbdare să vă putem oferi mai multe informații despre momentul în care acest nou supliment va fi disponibil în Romania!

Fii pe faza! Ramai concentrat!

REDUCERE 5%

Acest produs poate fi cumparat cu o reducere de 5% accesand Formularul de Inscriere Forever Living Romania.

- inscrierea este GRATUITA 
- reducere permanenta aplicata si la comenzile forever living plasate ulterior
- completarea formularului de inscriere la forever living dureaza mai putin de 1 minut
- beneficiezi de suport din partea echipei forever living

Cere un link personalizat de Reducere 5% la produsele Aloe Vera Forever Living Products
forever-focus
1000 Produse