Forever Calcium

140,69 lei
5 1
,
5/ 5
cu TVA

Forever Calcium

Vitamina D si magneziul sunt esentiali pentru a maximiza absorbtia calciului, doi compusi ce se afla in Forever Calcium.

Calciul este cea mai raspandita substanta minerala din organism, reprezentand cca. 2% din masa corporala. Cea mai mare parte a calciului, 99%, se gaseste in oase si dinti, iar restul in celulele nervoase, sange, tesuturi si fluide. Asociat de mult timp cu cresterea si rezistenta oaselor si dintilor, calciul este de asemenea esential pentru coagularea sangelui si transmiterea impulsurilor nervoase. Calciul este necesar pentru muschi si pentru eliberarea hormonilor, inclusiv a insulinei. Conform statisticilor oficiale din SUA, 75% dintre americani nu consuma cantitatea zilnica recomandata de calciu.

Calciul este cel mai important mineral care ajuta la cresterea rezistentei oaselor. In special copiii si adolescentii au nevoie de un aport corespunzator de calciu in alimentatie, deoarece in aceasta perioada se depoziteaza cantitatea maxima de calciu in oase. De aceea, un aport corespunzator de calciu in aceasta perioada poate preveni problemele osoase de la maturitate, cand masa osoasa incepe sa se reduca. Aportul suficient de calciu in copilarie este important deoarece varful de masa osoasa si de continut de calciu al scheletului este atins in adolescenta. Fetele sunt mai expuse unui risc de fragilizare a oaselor la maturitate, ce poate duce in unele cazuri la afectiuni cu invaliditate. Nivelul calciului din oase incepe sa scada la adultii tineri, iar procesul continua odata cu inaintarea in varsta, mai ales la femei. Dieta cu un continut adecvat de calciu poate sa minimalizeze aceste pierderi. O dieta bogata in calciu determina organismul sa arda mai multe lipide si sa reduca stratul de grasime produs de organism.

Estimarile arata ca intre 30 si 50 de milioane de americani prezinta intoleranta la lactoza.

Acestia nu pot digera lactoza, o glucida naturala gasita in lapte si produse lactate, drept pentru care nu consuma suficiente produse lactate pentru a-si acoperi necesarul de calciu. Pentru cei care nu tolereaza lactoza sau nu agreeaza lactatele, suplimentele cu calciu sunt o alternativa. Cel mai eficace este citratul de calciu, pentru ca se dizolva usor in stomac si este absorbit eficient.

Forever Calcium este o formula cu continut ridicat de citrat de calciu, care furnizeaza organismului necesarul zilnic recomandat de calciu, in proportie de 100%. Doza zilnica de Forever Calcium, cu aroma placuta de vanilie, contine 1.000 mg calciu in asociere cu vitamina D si magneziu, doi compusi esentiali pentru a maximiza absorbtia calciului. Doua tablete la micul dejun si doua la cina constituie o cale usoara si eficienta de aprovizionare a organismului cu calciu, pentru a consolida tesutul osos.

Acest produs nu este un medicament deoarece nu a fost conceput pentru a fi utilizat in scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni sau grupe de afectiuni, de aceea nu face obiectul evaluarilor FDA. Pentru orice urma de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

REDUCERE 5%

Acest produs poate fi cumparat cu o reducere de 5% accesand Formularul de Inscriere Forever Living Romania.

- inscrierea este GRATUITA 
- reducere permanenta aplicata si la comenzile forever living plasate ulterior
- completarea formularului de inscriere la forever living dureaza mai putin de 1 minut
- beneficiezi de suport din partea echipei forever living

Cere un link personalizat de Reducere 5% la produsele Aloe Vera Forever Living Products
forever-calcium-art0457
100000 Produse