Forever Absorbent-C (Vitamina C)
  • Forever Absorbent-C (Vitamina C)
  • Forever Absorbent-C (Vitamina C)
  • Forever Absorbent-C (Vitamina C)

Forever Absorbent-C

93,65 lei
5 1
,
5/ 5
cu TVA

Forever Absorbent-C

Organismul nostru nu produce Vitamina C, astfel ea trebuie sa fie luata din alimente sau suplimente, cum este Forever Absorbent-C. Prin continutul de tarate de ovaz, cantitatea zilnica necesara de vitamina C se absoarbe complet din Forever Absorbent-C.

Aportul zilnic de vitamina C a fost mereu asociat cu sanatatea. Astfel este un antioxidant puternic, face parte din sistemul de aparare al organismului fata de efectele nocive ale radicalilor liberi. Este supliment benefic pielii, deoarece contribuie la formarea de colagen intercelular. Este necesar pentru mentinerea integritatii tesutului conjunctiv.

Vitamina C este hidrosolubila. Intrucat corpul uman nu are capacitatea de a produce vitamina C, ea trebuie luata din hrana sau suplimente precum Forever Absorbent-C.

Necesarul unui anumit nivel de vitamina C este mai mult decat evident. Cercetarile arata ca o tigara distruge 25 mg de vitamina CStresul, medicamentele si factorii poluanti din mediul inconjurator saracesc organismul de aceasta vitamina. Urmarile deficientei sunt fragilitatea vaselor capilare si sangerarea gingiilor (Scorbut).

Pentru a ne asigura ca cele 60 mg de vitamina C dintr-o tableta sunt absorbite complet, am adaugat 500 mg de tarate de ovaz, ce contin fibre vegetale cu solubilitate crescuta. Cercetarile arata ca fibrele solubile pot contribui la mentinerea nivelul colesterolului din sange in limite normale.

Absorbent-C cu tarate de ovaz este un supliment nutritiv exceptional, ce combina doua substante nutritive vitale. Compozitia produsului, elaborata printr-un procedeu unic, reprezinta un sistem de livrare eficace a vitaminei, prin care organismul poate sa dispuna de intreaga cantitate de vitamina C din fiecare tableta. Aportul zilnic de Absorbent-C este foarte important pentru mentinerea sanatatii.

INGREDIENTE:

Tarate de ovaz, sorbitol pulbere, miere, acid ascorbic, acid stearic, aroma naturala de portocale, bioflavonoide din citrice, pulbere din fruct de papaya, dioxid de siliciu.

continut: 100 tablete (fiecare tableta contine 60 mg vitamina C)

ADMINISTRARE

1 tableta pe zi.

Acest produs nu este un medicament deoarece nu a fost conceput pentru a fi utilizat in scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni sau grupe de afectiuni, de aceea nu face obiectul evaluarilor FDA. Pentru orice urma de ordin medical se impune consult efectuat de medic.

REDUCERE 5%

Acest produs poate fi cumparat cu o reducere de 5% accesand Formularul de Inscriere Forever Living Romania.

- inscrierea este GRATUITA 
- reducere permanenta aplicata si la comenzile forever living plasate ulterior
- completarea formularului de inscriere la forever living dureaza mai putin de 1 minut
- beneficiezi de suport din partea echipei forever living

Cere un link personalizat de Reducere 5% la produsele Aloe Vera Forever Living Products
forever-absorbent-c-art0024
100000 Produse