Forever Active Pro-B Probiotic

191,11 lei
5 1
,
5/ 5
cu TVA

Forever Active Pro-B Probiotic

Pentru un sistem digestiv sanatos putem suplimenta o cantitate de "probiotice" =  „pentru viata” cu Forever Active Probiotic ce contine 6 tipuri diferite de probiotice.

Aloe Vera Gel ca si "prebiotic", le ofera mediul ideal de actiune a probioticelor, ajuta absorbtia mai usoara si  mai buna a substantelor nutritive. Curata si protejeaza tractul intestinal.

Microbii sunt microorganisme vii care exista in corpul uman avand un rol bine determinat in starea generala de sanatate.

In timp ce unii microbi sunt daunatori, cea mai mare parte a lor sunt benefici pentru organism.

Aceste „bacterii bune” sunt numite „probiotice”. Termenul provine din limba greaca si inseamna „pentru viata”.

FLP cunoaste rolul important pe care microbii benefici il au pentru sanatatea omului, precum si nevoia de a suplimenta aceasta cantitate prin intermediul terapiei cu probiotice. Creat pentru a promova un sistem digestiv sanatos, Forever Active Probiotic, sub forma unor capsule mici, usor de inghitit, contribuie la mentinerea unui nivel normal de probiotice in organism. Forever Active Probiotic actioneaza in principal la nivelul colonului, unde ajuta procesul de digestie si eliberarea substantelor nutritive in vederea absorbtiei.

De asemenea, contribuie la procesul de crestere si dezvoltare, prin mentinerea sanatatii si echilibrului organismului.

Intrucat probioticele sunt organisme fragile, Forever Active Probiotic se bazeaza pe o tehnologie de incapsulare unica, patentata, care le protejeaza si apoi elicrebereaza combinatia unica de sase tipuri de microbi numai dupa ce acestia ajung la destinatia dorita, intestinul gros. Probioticele din compozitia produsului Forever Active Probiotic provin din Lactobacillus si Bifidobacterium genera; varietatile sunt urmatoarele: Lactobacillus Acidophilus – inhiba organismele nedorite si ajuta la prevenirea multiplicarii si colonizarii lor. Bifidobacterium Longum - neutralizeaza bacteriile daunatoare pentru a ajuta la reducerea frecventei afectiunilor gastrointestinale. Bifidobaterium Lactis – ajuta la scaderea pH-ului organismului si inhiba cresterea bacteriilor nocive.

Lactobacillus Rhamnosus – contribuie la protejarea tractului intestinal, astfel incat microorganismele nedorite sa nu aiba conditii propice de dezvoltare.

Lactobacillus Bulgaricus – contribuie la mentinerea curateniei si echilibrului intestinului subtire.

Lactobacillus Plantarum – conserva substantele nutritive esentiale, vitaminele si antioxidantii pentru a ajuta la contracararea efectelor substantelor nocive din hrana.

Forever Active Probiotic este singurul produs de pe piata ce contine 6 tipuri diferite de probiotice. 

Este foarte important de precizat ca Forever Active Probiotic actioneaza sinergic cu gelul nostru patentat, Aloe Vera GelAloe actioneaza ca un „prebiotic”, care sustine procesul de crestere a probioticelor si le ofera un mediu ideal de actiune. Asadar, pentru un sistem digestiv sanatos, o absorbtie mai buna a substantelor nutritive si functie imunitara intarita, adaugati Forever Active Probiotic la cura dumneavoastra zilnica de suplimente nutritive.

INGREDIENTE

Amestec brevetat Probiotic 1 miliard cfu L. acidophilus, B. longum, B. lactis, L. rhamnosus, L. bulgaricus, L. plantarum

ALTE INGREDIENTE: Ulei de palmier, gelatina, glicerina, lecitina din soia, pectina, colorant caramel. Contine soia.

continut: 30 capsule perlate

 Pe stomacul gol sau la 2 ore dupa masa 1 capsula/ zi inghitita cu apa, .

Capsulele SE INGHIT INTREGI. A nu se mesteca sau zdrobi.

REDUCERE 5%

Acest produs poate fi cumparat cu o reducere de 5% accesand Formularul de Inscriere Forever Living Romania.

- inscrierea este GRATUITA 
- reducere permanenta aplicata si la comenzile forever living plasate ulterior
- completarea formularului de inscriere la forever living dureaza mai putin de 1 minut
- beneficiezi de suport din partea echipei forever living

Cere un link personalizat de Reducere 5% la produsele Aloe Vera Forever Living Products
forever-active-pro-b
100000 Produse