Categorii

Buletin de știri

Freedom2Go Afisare la marime maxima

Freedom2Go

Deschide-l acum si savureaza binefacatoarea bautura Forever Freedom2Go™!,  un cocteli energizant si antioxidant, pentru o si mai buna functionare a articulatiilor.

O bautura delicioasa pentru consum zilnic sub forma lichida  88,7 ml/plic.

Detalii

306

Cantitatea dorita se alege la pasul final a comenzii!

92,11€

Achititionand acest produs obtineti reducere de 15%

Bucurati-va de toate binefacerile pe care le ofera Forever Freedom® cu gust exotic de rodie, prezentat acum intr-un ambalaj comod si usor de transportat. Forever Freedom2Go™ contine glucozamina, condroitina, MSM (metil-sulfonil-metan) si suc dulce de rodie bogat in antioxidanti, alaturi de binefacatoarele ingrediente prezente in formula noastra brevetata de gel stabilizat de Aloe vera.

Sulfatul de glucozamina si sulfatul de condroitina sunt doua substante proprii organismului, cu rol demonstrat pentru mentinerea mobilitatii si functionarii corespunzatoare a articulatiilor. Metil-sulfonil-metanul (MSM) constituie o sursa primara de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru mentinerea integritatii tesuturilor conjunctive si buna functionare a articulatiilor. Glucozamina, condroitina si MSM-ul contribuie la constituirea primei linii de aparare ce consolideaza articulatiile.

Acestor ingrediente li s-a adaugat suc dulce de rodie, bogat in antioxidanti (contine o cantitate mai mare de polifenoli antioxidanti decat vinul rosu, ceaiul verde sau afinele negre) si, astfel, s-a obtinut o bautura delicioasa, o combinatie de mare succes!

Este important de amintit ca fiecare doza pentru consum zilnic este ambalata intr-un plic practic si comod, usor de transportat si usor de folosit.

INGREDIENTE

fructoză, aromă naturală de rodie, acid citric, sorbat de potasiu (pentru protejarea aromei), tocoferol (antioxidant). Conţine substanţe de provenienţă animală (creveţi, crabi, homari).

Supliment alimentar sub forma lichida - 88,7 ml/plic

continut: 30 plicuri/cutie

ADMINISTRARE

A se agita energic inainte de utilizare.

Continutul unui plic se va administra in 1-2 prize pe parcursul unei zile, preferabil  cu 10 minute inainte de mese.

Cantitatea ramasa neconsumata dupa deschidere se va pastra la frigider.

Aceasta cantitate va fi  consumata in decurs de 24 de ore, pentru obtinerea unor rezultate optime.

A  se consuma produsul daca ambalajul este intact.

Contactaţi-ne

ID-ul distribuitorului Forever Living (NC/FBO): 400-000-061-038

Suntem disponibili intre 9:00-18:00

Telefon:0745-501754

Trimite eMail
Aloe Vera Gel
gym management slabire, bod building fitness